Budimpešta / Novembar 199 KM / po osobi TERMINSKI POLAZAK: 22.11.2019.g.

FIRST MINUTE CIJENA – 199,00 KM -za uplate do 30.09.2019.g.

CIJENA PROGRAMA – 229.00 KM -rađeno na bazi 35 uplata/osoba

Plan programa

1.i 2.dan odredište - Budimpešta
Polazak ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u večernjim satima cca 22:00h. Noćna vožnja kroz BIH, Hrvatsku. U jutarnjim satima dolazak u Budimpeštu. Zajednički odlazak u Vaci ulicu (jednu od najljepših ulica Budimpešte, kratka objašnjenja). Odlazak u hotel na check in cca 14:00h. Slobodno vrijeme za odmor i razonodu. U večernjim satima mogućnost fakultativnog odlaska na Plovidbu Dunavom. Plovidba u trajanju cca 1h, uz najljepši panoramski pogled na Budim i Peštu. Po završetku odlazak u hotel. Noćenje.

3.dan Budimpešta/ loko - Čarda
Doručak. Mogućnost za fakultativni obilazak grada. Prilika da u pratnji vodiča upoznate znamenitosti grada. Ono što će Vam obilježiti upoznavanje: Ribarska kula, Trg Heroja, Andrassy ulica, Opera, Bazilika Szent Istvan, Parlament, Citadela, Brdo Gelert, i dr.). Usputna zadržavanja kod određenih objekata, fotografisanja i kratki predah. Slobodno vrijeme. U predvečernjim satima mogućnost za fakultativni odlazak na Čardu, gdje uz muziku i gastronomsku ponudu tradicionalnih jela i pića uživate u trosatnom programu. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan Budimpešta - odredište
Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vrijeme u Budimpešti za razonodu i aktivnosti. Mogućnost odlaska u shopping centar ili fakultativni odlazak do najvećeg akvarija srednje Europe, Tropicarium-a koji se nalazi u sklopu shopping centra Campona (na periferiji Budimpešte). Ovdje boravi na stotine životinja, počevši od egzotičnih ptica, majmuna, riba, krokodila, morskih pasa i ostalih gmazova... prošetajte tropskom prašumom, tunelima koji vode kroz akvarije... uživajte u svijetu koji vam nije svakodnevno dostupan. Polazak prema BIH u poslijepodnevnim satima. Dolazak na odredište u kasnim večernjim/ranim jutarnjim satima. Kraj programa.

U cijenu programa je uključeno:

    Prijevoz autobusima visoke turističke klase (klima, WC, TV/DVD);
    Smještaj u hotelu 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom u ½ i 1/3 sobama;
    Organizacija putovanja i vodička služba;

U cijenu programa nije uključeno:

    Putničko zdravstveno osiguranje (2,00 KM po danu/osobi do 60god);
    Turistička taksa – cca 1,5 EUR po danu/osobi (plaća se u putu/na recepciji);
    Fakultativni izleti (Plovidba 15,00 EUR, Loko tour 15,00 EUR, Čarda 28,00 EUR, Tropicarium 15,00 EUR);
    Doplata za jednokrevetnu sobu; cca 90,00 KM;
    Provizija za kartično plaćanje na rate -8%;
    Indiviudalni troškovi;

    Destinacija Mađarska
    Polazak Zemaljski muzej, Sarajevo
    Vrijeme polaska 22:00h
    Vrijeme povratka 02:00h