CLUB THAPSUS 3* Mahdija
8 Dana 10/13 Dana
Jun 21’ - Sep 15'
NA UPIT


LOKACIJA
Hotel Thapsus Club smješten je na velikom privatnom placu, izuzetno lijepo pozicioniran na vlastitoj plaži sa sitnim biljelim pijeskom i školjkama, udaljen svega 7 km od centra Mahdije, 50 km od aerodroma Monastir, i 180 km od aerodroma u Tunisu (2h30 vožnje). U blizini hotela se nalazi šetnica, suvenirnice, dućani i restorani.
HOTELSKA PONUDA
Hotel posjeduje tri bazena, polu-olimpijski otvoreni bazen sa toboganom, zatvoreni bazen i dječiji baze. Hotel nudi još i usluge spa tretmana, medicinsku pomoć, usluge pranja rublja, peglanja i hemijskog čišćenja, usluge sefa i mjenjačnice. Suncobrani i ležaljke dostupni su besplatno na plaži i na bazenu.
SOBE
Ovaj hotel ima 370 soba (podijeljene na dvokrevetne, trokrevetne i četverokrevetne). Standardne sobe su površinom od 20m² do 25 m² te posjeduju TV sa satelitskim programima, telefon, kupatilo sa kadom ili tušem. Kupaonice su opremljene sa fenom za kosu. Sve sobe su klimatizovane i posjeduju terasu. Postoji mogućnost najma frižidera. Sef je na recepciji uz doplatu.
USLUGA
All inclusive
Hotel posjeduje pet restorana: glavni restoran Thapsus (samoposlužni bife za doručak,ručak i večeru), Tuniški restoran, Italijanski restoran, Snack restoran, LEPTUS a la Carte restoran. Zatim na usluzi gostima tu je i sedam barova: HANNIBAL bar, bar na plaži, Bar koktel, bar Snack, bar CESAR, bar Disco i bar Moorish kafa. Detaljniji opis All inclusive usluge gosti dobivaju po dolasku u hotel.
SPORTSKA PONUDA
Fitnes centar, 8 teniskih terena: 4 sa pijeskom i 4 mini golf terena, streljaštvo, stoni tenis, vaterpol, aerobic, video igre, internet cafe, bilijar, odbojka na pijesku, višenamjenski tereni za rukomet, mini fudbal, košarka, jahanje konja, pikado, boćanje, badminton.
DODATNE USLUGE
Hotel nudi i Aquatic Sports Club: jedrenje na dasci, skijanje na vodi, paraglajding i jet skijanje.
PONUDA ZA DJECU
Dječiji bazen, dječije igralište, mini club, dnevna i večernja animacija.