COOEE PRESIDENT 4* Hammamet
8 Dana 10/13 Dana
Jun 21’ - Sep 15
FAMILLY Cijena već od 1,250 KM 1,010 KM

LOKACIJA
Smješten u dijelu sjevernog Hammamet -a, na svega 50tak metara od  prelijepe osunčane pješčane plaže! Hotel je udaljen od mondenskog turističkog ljetovališta Yasmine Hammamet-a (15 km), od grada Nabeula koji je regionalni centar ove oblasti udaljen je oko 3 km, a isto toliko udaljen je od samog turistickog centra Hammameta do kojeg se lako može stici lokalnim taksijem, dok je od aerodroma u Monastiru udaljen na oko 1h30 vožnje.  Ispred hotela nalazi se uredjeno šetalište sa brojnim restoranima kafeterijama i prodavnicama suvenira U neposrednoj blizini hotela nalazi se najveci akqa park u Hammametu.

HOTELSKA PONUDA
Jedan od najboljih i najpopularnijih klub hotela u Tunisu koji je renoviran 2018/2019. Hotel karakteriše jako lijepo organizovan hotelski plac sa brojnim sprortskim sadržajima, posjeduje 3 bazena (otvorene i zatvoreni bazen), od kojih je jedan za djecu najmlađeg uzrasta, teniske terene, košarkaško igralište, teren za odbojku, dječiju igraonicu.

SOBE
Club President je prekrasno odmaralište koje sadrži 355 nedavno renoviranih soba. U okviru glavne hotelske zgrade nalaze se dvokrevetne i trokrevetne sobe, dok su porodične (četvorokrevetne sobe) smještene u paviljonima u okviru hotelske bašte. Sve sobe su klimatizovane, lijepo uređene, opremljene sat-TVom i balkonom.

USLUGA
All inclusive
Svi buffet obroci (doručak, ručak i večera) u glavnom restoranu, sneck i pića u odabranim barovima tokom dana ili u određene sate, animacijski program, određene sportske aktivnosti, ležaljke i suncobrani na bazenu i plaži. Detaljniji opis all inclusive-a gosti dobivaju po dolasku u hotel.

SPORTSKA PONUDA
Tenis, odbojka na plaži, košarka, bilijar, pikado, kuglanje, mini golf, sauna, fitness centar i Spa, razni vodeni sportovi, game soba i TV salon. Neke sportske aktivnosti zahtjevaju prethodnu rezervaciju ili nadoplatu.

PONUDA ZA DJECU
Dječiji bazen, mini club za djecu uzrasta od 4 do 8 godina starosti, cjelodnevna animacija, čuvanje djece, aqva park idealan za djecu svih uzrasta!