Cijena 1,275 KM
8 Dana 10/13 Dana
Jun 21’ - Sep 15'

LOKACIJA
Ova kolosalna građevina koja oduzima dah je smještena na samoj pješčanoj plaži između Port El-Kantaoui i grada Sousse-a. Hotel se nalazi u blizini golf terena, a svega 15 minuta vožnje udaljen je od stare Medine Sousse-a, gdje se nalaze mnogobroje prodavnice, restorani, šetalište i javna plaža grada Sousse-a. Udaljen je svega 28 km od aerodroma Monastir (transfer od 30 minuta).
HOTELSKA PONUDA
Hotel je potpuno renoviran 2016 godine, posjeduje predivan vrt, tarase, 5 restorana, 3 bara, kafić, bar pored bazena, prostorije za sastanke i konferencijski centar, unutrašnji i vanjski bazen, ležaljke i suncobran na plaži,  teniski teren na otvorenom, spa centar sa širokim spektrom usluga, tursko kupatilo, dječji bazen i mini club, pristupačnost za osobe sa smanjenom pokretljivošću.
 SOBE
Hotel posjeduje 452 sobe i apartmane na 4 sprata s pogledom na more ili prekrasan vrt, koji podsjeća na oazu prepunu zelenila. Sve sobe posjeduje Wi-Fi, kupatilo sa kadom, odvojeni toaleti, bide i dvostruki umivaonik, bade-mantili, posebno ogledalo, fen za kosu, telefon, klima uređaj, mini bar (sa vodom i osvježenjima), satelitska TV (flat screen), elektronski sef, balkon ili terasa, set za pripremu kafe ili čaja, plafonski ventilator.
USLUGA
All inclusive
Hotel posjeduje 5 restorana, dok glavni restoran funkcioniše na principu švedskog stola, gdje se služe tri glavna obroka: doručak, ručak i večera. Ostali restorani služe jela međunarodne i lokalne kuhinje, te tri bara i maurski kafić nude različita pića i osvježenja z što potpuniji i ugodniji boravak gostiju.  Detaljan opis all inclusive usluge gosti dobivaju po dolasku u hotel.
SPORTSKA PONUDA
Fitnes centar, tenis, stoni tenis, odbojka na pjesku, gimnastika, aerobic u vodi, streljaštvo, nordijsko pješačenje, časovi plesa i arapskog jezika, bilijar, različiti vodeni sportovi, cjelodnevna animacija, jahanje konja, golf…
DODATNE PONUDE
Golf, jahanje konja, wellness&spa centar sa širokim spektrom usluga.
PONUDA ZA DJECU
Dječiji bazen i mini club (4-12 godina starosti).

Preuzmite program putovanja