HOTEL IBEROSTAR KANTAOUI BEY 5*
8 Dana 10/13 Dana
Jun 21’ - Sep 15'
NA UPIT

LOKACIJA
Iberostar Kantaoui Bay je jedna od najprestižnijih turističkih destinacija Tunisa u Port El Kantaoui-u, smješten na vlastitoj pješčanoj plaži, posjeduju luksuzni objekat koji odiše glamurom i komforom. U području hotela nalaze se mnoge atrakcije, kao što su trgovački centar Havaji, Port el Kantaoui Marina, golf tereni i Botanička bašta Port El Kantaoui-a. Hotel je pozicioniran na udaljenosti 13 km od stare medine i centra grada Sousse-a i 134 km od aerodroma Carthage u Tunisu (cca 1 sat i 30 minuta vožnje). Od aerodroma u Monastiru udaljen je svega 35 km.
HOTELSKA PONUDA
Hotelski kompeks posjeduje dva otvorena i dva zatvorena grijana bazena, jedan sa morskom vodom, termalnu kupku, dječiji bazen, wellness&spa centar,fitness centar, masaže, parna kupelj, frizerski salon, tretmani uljepšavanja, hamam, hidromasažna kada/jacuzzi, 24h recepciju, mjenjačnicu, sef, bankomat, suvenirnica, lift, više restorana i barova na usluzi gostima sa bogatom ponudom i vrhunskom uslugom.
SOBE
Hotel posjeduje 365 soba i sve su moderno i lijepo uređene, te sadrže: TV sa digitalnim kanalima, telefon, WiFi, balkon, sef, kupatilo sa fenom za kosu i higijenskim potrebštinama. Minibar pruža osvježenje, a usluga u sobi također je na raspolaganju. Posjeduje sobe za nepušače i sobe za osobe sa smanjenom pokretljivošću.
USLUGA
All inclusive
Doručak, ručak i večera buffet usluga u glavnom restoranu, 7 barova i kafića, te nekolicina restorana internacionalne i lokalne kuhinje su na raspolaganju gostima hotela. Suncobrani i ležaljke dostupni su besplatno na bazenu i na plaži. Peškiri za kupanje su na raspolaganju za depozit. Detaljniji opis All inclusive usluge gosti dobivaju po dolasku u hotel.
SPORTSKA PONUDA
Tenis, sportovi na vodi, animatori, pikado,surfanje, karaoke, stoni tenis, bilijar, golf…
DODATNE USLUGE
Golf, bilijar, surfanje, motorizovani sportovi na plaži, wellness&spa usluge…
PONUDA ZA DJECU
Dječiji bazen i dječije igralište, mini club i cjelodnevna animacija.