HOTEL IBEROSTAR KURIAT PALACE 5* Monastir
8 Dana 10 /13 Dana
Jun 21’ - Sep 15'
NOVO Već od 1,550 KM 1,385 KM

LOKACIJA
 Hotel je potpuno obnovljen 2019. godine, i nalazi se na vlastitoj prelijepoj pješčanoj plaži okružen uređenim vrtovima , ovaj luksuzni objekat odiše glamurom i komforom. Hotel posjeduje sve potrebne sadržaj kao što su bazeni sa 10 tobogana za nezaboravan porodični odmor ili Vam više odgovara mirno područje hotela Star Prestige sa VIP tretmanom,ovaj kompleks Vam nudi sve što očekujete od idealnog odmora. Hotel je udaljen 7 km od centra grada Monastira a svega 600 metara od internacionalnog aerodroma Habib Burgiba u Monastiru.
HOTELSKA PONUDA
 Hotel posjeduje 24-satnu recepciju, aqua park sa 10 tobogana, 2 vanjska bazena, unutrašnji bazen, dječiji bazen, ležaljke i suncobrane na bazenu  i na plaži, peškire (uz depozit), tearse sa ležaljkama, spa & wellness centar, saunu, jacuzzi, , mjenjačnicu, glavni i tematski restorani, nekoliko barova, fitnes soba,teniski tereni, konferencijske sale.
SOBE
Hotel posjeduje  382 elegantnih soba, opremljenih  prema najvišim standardima, te svaka soba posjeduje klima uređaj,satelitski TV-om, WiFi, balkon i mini bar.Sobe posjeduju kupatila sa tušem ili kadom, fen za kosu, telefon, sef.
USLUGA
All inclusive. Doručak, ručak i večera u glavnom restoranu na bazi švedskog stola gdje se nude jela internacionalne i lokalne kuhinje, jedan obrok u tematskom restoranu (potrebna je rezervacija), nekoliko barova, međuobroci i pića u odabranim barovima tokom dana ili tokom određenih sati. Detaljan opis all inclusiva gosti dobivaju po dolasku u hotel.
SPORTSKA  PONUDA
Teniski tereni, odbojka, stoni tenis, streličarstvo, teretana (16 god +), pikado, dnevna i večernja animacija,
DODATNE USLUGE
Motorizovani sportovi na vodi, golf, spa i sauna, Star Prestige područje…
PONUDA ZA DJECU
Dječiji bazen, mini klub ( od 4-7 godina i od 8-12 godina), mini disco..

Preuzmite program putovanja