HOTEL JAZ TOUR KHALEF 5* Sousse
8 Dana 10 /13 Dana
Jun 21’ - Sep 15'

LOKACIJA
Ovaj veliki hotelski kompleks je smješten na samoj plaži i oko 2 km je udaljen je od centra Sousse-a, sa kojim ga povezuje uređeno šetalište. U blizini hotela nalaze se brojni restorani i tržni centri. Hotel se prostire na površini od 10 hektara, okružen njegovanim mediteranskim zelenilom, na samo 30 minuta vožnje od aerodroma u Monastiru.

HOTELSKA PONUDA
Talasoterapija i spa centar od 4700 m2 su glavna atrakcija ovog hotela! Iako u odmaralištu ima još puno toga u ponudi, izdvajaju se i zatvoreni i dva otvorena bazena sa morskom vodom, bazen veličine 700 m2 sa šest uzbudljivih vodenih tobogana za odrasle i djecu, kao i široka paleta restorana i nekolicina barova. Hotel je idealna za sve željne istinskog odmaranja i opuštanja!

SOBE
Jaz Tour Khalef ima ukupno 520 najsavremenijih soba i apartmana koji uključuju 471 standardne sobe (26 m2), 25 porodičnih soba (32 m2), 10 juniorskih apartmana (36 m2) i 14 Prestige apartmana (52 m2 ), svi su za nepušače. Sve sobe posjeduju balkon ili terasu, individualno kontrolisanje AC (klima uređaja), minibar, sef, oprema za čaj i kafu, veliku bocu vode dnevno, satelitska TV (Prestige apartmani uključuju dva), međunarodni direktni telefon, kupatilo sa tuš kabinom i kadom (Prestige apartmani uključuju tuševe i dva WC-a), fen i utičnicu za električni brijač, detektor dima, radi sto, pegla i daska za peglanje (na zahtjev).

USLUGA
All inclusive
Glavni restoran “Bife”: služi doručak, ručak i večeru uz specijalni švedski stol sa ukusnim zalogajima za  za najmlađe goste. Restoran na plaži nudi ukusne lagane grickalice, razne sendviča, pizze, tjestenine i još mnogo toga. Sneck bar nudi bogat buffet ručak, snack zalogaje i napitke. Lobby bar nudi odabrane poslastice, tople napitke i osvježavajića pića. Detaljniji opis All inclusive usluge gosti dobivaju po dolasku u hotel.

SPORTSKA PONUDA
Fitnes, aerobic, aerobic u vodi, tenis, golf, te mnogobrojne sportske aktivnosti i igre oko bazena i na plaži.

PONUDA ZA DJECU
Dva dječija bazena, jedan sa toboganima, igralište, mini club, cjelodnevna animacija i zabava za najmlađe goste hotela. Baby sitter usluga na upit.

Program putovanja

Preuzmite program putovanja