HOTEL MENARA 4* HAMMAMET
8 Dana 10/13 Dana
Jun 21’ - Sep 15'
NA UPIT


LOKACIJA
Hotel Menara nalazi se usred južnog predjela popularnog ljetovališta Hammamet. Ovaj se objekt nalazi na 5 minuta hoda od plaže. Plaža je smještena na kratkoj pješačkoj udaljenosti od hotela Menara.Udaljenost od  Sjevernog Hammame-ta i stare Medine je oko 5 km, a udaljenost od Hammameta je oko 7 km. Peščana plaža je 350 metara od hotela, bar na plaži (sve uključeno bezalkoholna pića). Transfer autobusem od aerodroma Carthage u Tunisu do hotela je oko 45 minuta vožnje, a od aerodroma Habib Bourguiba u Monastiru 01:30 h. Hammametu. Hotel nudi zabavu tokom dana i večeri, kao i mini klub za djecu.
HOTELSKA PONUDA: Sadržaji uključuju lobi sa barom recepciji, mjenjačnica i lobi, glavni restoran, restoran “a la carte”, bar na bazenu (samo JUL-AVG), maurskom kafiću, TV prostor, sala za konferencije, suvenirnica, bazen, djeca bazen, zatvoreni bazen. Gosti mogu koristiti ležaljke, suncobrani i madraci uz bazen ili na plaži besplatno, na povratnu depozit ručnici sigurnost, sef u sobi. U okviru objekta gostima su na raspolaganju razni sadržaji, među kojima su unutarnji bazen, 2 vanjska bazena, wellness centar, teniski teren, noćni klub i teren za minigolf.
SOBE: Dvokrevetne sobe sa do dva pomoćna ležaja opremljena su kupaonicom sa WC-om (sušilo za kosu), klima uređajem, telefonom, TV / sat, mini-frižiderom. Većina soba ima balkon ili terasu. Udobne hotelske sobe sadrže klima-uređaj, a iz njih se pruža pogled na bazen ili vrt.
USLUGA: All inclusive program uključuje doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola u glavnom restoranu, vrijeme širenja bezalkoholnih i alkoholnih pića domaće proizvodnje 9:30 -23: 00 – pića se poslužuju u jednom od barova vremena otvaranja odredi hotel, dopoludňajšie i popodne grickalice . Detaljni opis all Inclusive usluge gosti dobivaju po dolasku u hotel.
SPORTSKA PONUDA: Za naknadu su vodeni i plažni sportovi, tenis, masaže, kozmetički salon. Hotel ima animacijske programe, večernje muzičke predstave i folklorne večeri.
DODATNA USLUGA: golf,  tenis, stolni tenis, mini golf, odbojka na pijesku, veliki izbor vodenih sportova, animacijski program,
PONUDA ZA DJECU: Dječiji bazen i igralište, igraonica, dječiji klub. Animacijski programi za djecu.U hotelu Menara aktivnosti za djecu i odrasle dostupne su tijekom cijele godine, a srdačno će osoblje rado pružiti gostima sve potrebno za ugodan boravak

Preuzmite program putovanja