Cijena Već od 1.320 KM 1.080 KM
8 Dana 10/13 Dana
Jun 21’ - Sep 15'

LOKACIJA
Ovaj luksuzan i moderan hotelski kompleks, nalazi se na prelijepoj pješčanoj plaži, uz same golf terene, na oko 6 km udaljenosti od centra Mahdie. Hotel je udaljen 50 minuta vožnje od aerodroma u Monastiru.

 HOTELSKA PONUDA
Hotel nudi 547 soba raspoređenih na 5 spratova. Sadržaji uključuju predvorje sa recepcijom, Wi-Fi kroz hotel, glavni restoran, à la carte restoran, razne rstorane i barove unutar kompleksa, na bazenu i plaži, frizerski salon i prodavnice. Zatim tu su i četiri bazena: bazen sa slatkom vodom, zatvoreni grijani bazen, bazen sa toboganima, dječiji bazen, velika terasa za sunčanje, golf teren. Stolice za plažu i suncobrani dostupne su besplatno uz bazen i na plaži. Peškiri za kupanje su na raspolaganju uz depozit.

 SOBE
Udobne dvokrevetne sobe posjeduju tuš kadu/WC, fen za kosu, klima uređaj, Satelitsku TV, telefon, mini bar (uz doplatu), te balkon ili terasu. Porodične sobe su prostrane sa istom opremom.

 USLUGA
All inclusive
Doručak, ručak i večera se u glavnom restoranu služe po principu švedskog stola, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića služe se od 10h do ponoći. Jedna večera po boravku u à la carte restoranu (uz rezervaciju). Hotel posjeduje 6 barova i 5 restorana koji služe regionalnu i internacionalnu kuhinju i u kojima gosti mogu svakodnevno uživati. Detaljniji opis All inclusive usluge gosti dobivaju po dolasku u hotel.

 SPORTSKA PONUDA
Dnevna animacija na plaži i oko bazena, fudbal, tenis, stolni tenis, košarka, odbojka na pijesku, aerobic u vodi, pikado, golf, streljaštvo, bočanje.

 DODATNE USLUGE
Bilijar, vodeni sportovi od strane lokalnih provajdera.

 PONUDA ZA DJECU
Dječiji bazen, bazen sa toboganima, dječije igralište, mini club (4-12 godina starosti), mini disco, dnevna i večernja animacija.


Program putovanja

Preuzmite program putovanja