Cijena Već od 1.300 KM 1.080 KM
8 Dana 10/13 Dana
Jun 21’ - Sep 15'
 
LOKACIJA
Hotel ima vrlo privilegovan položaj, na samoj pješčanoj plaži, u velikom parku sa njegovanim zelenilom i palmama u samom centru Sousse-a. Udaljen je svega 20 km od aerodroma Monastir. U neposrednoj blizini nalaze se 2 moderna shoping centra, brojne radnje i restorani, diskoteke i najpopularnija mjesta za izlaske. Stoga je hotel pogodan kako za mlade ljude željne provoda, tako i za porodice sa djecom željne istinskog odmora i uživanja na plaži nagrađenoj plavom zastavicom!

HOTELSKA PONUDA
Da biste maksimalno iskoristili svoj odmor, na raspolaganju vam je puno usluga i sadržaja: grijani zatvoreni bazen i vanjski bazen, bazen za djecu, sauna, fitnes centar, spa centar, kozmetički salon, restorani, barovi kod bazena i na plaži, snack bar, kafe i čajni salon, salu s video igricama, diskoteku, organizovanu zabavu za decu i odrasle, casino.

SOBE
Hotel ima 650 soba, od kojih su 33 prekrasna apartmana. Svaki od njih je uređen po visokim standardima sa balkonima koji gledaju ili na Mediteransko more ili na ljepotu centra Sousse-a. Sve sobe su klimatizovane, sa telefonom, televizorom i kupatilom koje ima toalet u odvojenoj prostoriji. Sefovi se doplaćuju, mini-bar takođe. Besplatan Wi-Fi u sobama.

 USLUGA
All inclusive
Svi buffet obroci (doručak, ručak i večera) u glavnom restoranu, sneck i pića u odabranim barovima tokom dana ili u određene sate, animacijski program, određene sportske aktivnosti, suncobrani i ležaljke pored bazena i na plaži. Detalje All inclusive usluge hotela možete naći na slijedećem linku: www.hotelriadhpalms.com/en/allin

SPORTSKA PONUDA
Sportske aktivnosti i igre oko bazena i na plaži; Golf teren “El Kantaoui” udaljen je 10 minuta vožnje od hotela; Fitnes and Spa centar.

PONUDA ZA DJECU
Mini Club (od 4 do 10 godina starosti), dječiji bazen, dnevna i večernja animacija.

DODATNE USLUGE UZ DOPLATU
Mini bar uz doplatu, sef i TV upravljač uz depozit. Motorizovani vodeni sportovi.

Preuzmite program putovanja