Cijena već od 1.150 KM
8 Dana 10/13 Dana
Jun 21’ - Sep 15'

LOKACIJA
Hotel raspolaže sa smještajnim kapacitetom visokog standarda, i nalazi se na prelijepoj pješčanoj plaži u Monastiru. Od centra Monastira je udaljen 6 km, 20km od Port el Kantaoui-a i oko 15 km od grada Sousse-a. Od aerodroma u Monastiru je udaljen 10 minuta vožnje.  

HOTELSKA PONUDA
Hotel prvenstveno odiše šarmom i luksuzom, te nudi brojne sadržaje i zadovoljava potrebe najzahtijevnije klijentele. Hotel posjeduje tri bazena: otvoreni bazen sa lijepo uređenom baštom iz koje se dolazi do prelijepe privatne pješčane plaže, zatvoreni bazen sa grijanom vodom, i manji, posebno projektovan bazen za decu.  Ležaljke i suncobrani pored bazena i na plaži su na raspolaganju gostima hotela. WiFi je dostupan na recepciji i u lobiju hotela. Veoma dobro organizovana i dnevna i noćna animacija, kako za odrasle tako i za djecu.

SOBE
Hotel ima 280 soba( ot toga 42 apartmana), luksuzno su opremljene i prostrane sa satelitskom TV-om, sefom, mini barom, klimom, fenom, tuš kabinom ili kadom, terasom sa pogledom na more ili bazen.

USLUGA
Hotel radi po principu Polupansion i All inclusive usluge
Hotel raspolaže sa tri restorana i četiri bara.  Glavni restoran gdje se serviraju tri osnovna obroka po principu švedskog stola, potencira tunišku, japansku, italijansku kuhinju… Tu je i A la carte restoran „MONA“, restoran“La Voile“ smješten je na samoj plaži i potencira uglavnom italijansku kuhinju i morske plodove,  zatim Mauarski kafe,  kao i bar na plaži i Snak bar kod bazena, gde se uglavnom servira užina i poslastice. Detaljniji opis polupansion i all inclusive usluge gosti dobivaju po dolasku u hotel.

SPORTSKA PONUDA
Hotel posjeduje teniske terene, stoni tenis, teren za košarku, fudbal, odbojku na plaži, veterpolo, golf, mini golf, gimnastiku u vodi, aerobic, pikado, bilijar, streličarstvo, dnevnu i večernju animaciju na bazenu i na plaži.

DODATNE USLUGE
Na plaži postoje brojni motorizovani sportovi koji se dodatno naplaćuju, golf…

PONUDA ZA DJECU
Dječiji bazen, dječije igralište, mini club za djecu od 4 do 10 godina starosti, cjelodnevna i večernja animacija.

Preuzmite program putovanja