Cijena već od 1,255 KM
8 Dana/ 10 / 13 Dana
Jun 21’ - Sep 15'
 
LOKACIJA
Hotel je smješten u samom centru grada Sousse-a, na vlastitoj pješčanoj plaži, na svega nekoliko metara od stare Medine koja je pod UNESCO-vom zaštitom, te samo 4 km od ljetovališta Port El Kantaoui-a. U neposrednoj blizini hotela nalaze 2 moderna shopping centra, mnogobrojni kafići i restorani, i najpopularnija mjesta za izlaske. Zbog svoje lokacije hotel je pogodan za mlade željne provoda ali i za osobe željne istarživanja grada te upoznavanja lokaniih zanimljivosti i atrakcija. Hotel je udaljen svega 30 minuta vožnje od aerodroma u Monastiru.

HOTELSKA PONUDA
Hotel posjeduje 24-satnu recepciju, vanjski bazen, unutrašnji bazen, dječiji bazen, ležaljke i suncobrane na bazenu i na plaži, ambulantu, spa & wellness centar, ,beauty centar, saunu, jacuzzi, frizerski salon, mjenjačnicu, 2 restorana, nekoliko barova, fitnes centar, Moorish cafe, konferencijske sale.

SOBE
Hotel posjeduje 230 renoviranih soba koje su opremljene sa klima uređajima,satelitskim TV-om, WiFi-om i balkonima.Sobe posjeduju kupatila sa tušem ili kadom, fen za kosu, telefon, sef, usluga u sobama je na raspolaganju, te pristupačnost za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

USLUGA
All inclusive. Doručak, ručak i večera u glavnom restoranu na bazi švedskog stola gdje se nude jela internacionalne i lokalne kuhinje, nekoliko barova, međuobroci i pića u odabranim barovima tokom dana ili tokom određenih sati. Detaljan opis all inclusiva gosti dobivaju po dolasku u hotel.

SPORTSKA PONUDA
Fitnes, yoga, privatni trener, spa centar, sauna…

DODATNE USLUGE
Motorizovani sportovi na vodi, golf…

Preuzmite program putovanja