HOUDA YASMINE HAMMAMET 4*
8 Dana 10/13 Dana
Jun 21’ - Sep 15'
Već od 1,370 KM 1,025 KM

LOKACIJA:
Hotel  Houda Yasmine Hammamet  smješten je u blizini same marine Yasmine Hammamet-a sa brojnim restoranima, usidrenih luksuznih jahti, ribljih restoranima i kaficima. Od vlastite pješčane plaže udaljen je 300m. Od glavne atrakcije Yasmine Hammamet-a zabavnog parka „Carthage Land“  udaljen je svega 20 minuta lagane šetnje kroz ovo očaravajuće mondensko ljetovalište, a od starog grada Hammameta-a i njegove čuvene medine svega 15 minuta vožnje. Udaljen je 1h vožnje od aerodroma u Tunisu, i 1h i 15 minuta vožnje od aerodroma u Monastiru.
HOTELSKA PONUDA:
Hotel posjeduje glavni restoran, 24 h recepciju gdje se može iznajmiti sef, mjenjačnicu, Wi-F,i glavni bar, zatvoreni grijani bazen, vanjski bazen, dječiji bazen i dječije igralište, ležaljke i suncobrane na plaži, prekrivači na bazenu, hammam, suvenirnicu, konferencijske sobe, noćni klub, te sve ostale neophodne sadržaje za ugodan boravak gostiju.
SOBE:
Hotel posjeduje 250  klimatizovanih soba sa terasom/ balkonom  koje nude udobnost i sadrže satelitski TV, sef, kupatilo sa fenom za kosu, telefon, mini bar.
USLUGA:
All inclusive.  Restoran na bazi švedskog stola za doručak, ručak i večeru  nudi različit izbor  jela internacionalne kuhinje i regionalnih specijaliteta. Dječiji meni je također dostupan. Tu su i barovi koji  nude različita pića i osvježenja. Detaljni opis all inclusive usluge gosti dobivaju po dolasku u hotel.
SPORTSKA PONUDA:
Fitness  centar, teniski tereni, stolni tenis, teren za golf (na udaljenosti oko 3 km), mini golf, jahanje, sadržaji za sportove na vodi, bilijar, sauna, spa centar…
DODATNA USLUGA:
Hamam, spa/welness paketi, soba za opuštanje, tretmani tijela, frizer, salon ljepote..
PONUDA ZA DJECU:
Dječiji bazen i igralište, igraonica, dječiji klub.