IBEROSTAR AVEROES 4* HAMMAMET
8 Dana 10/13 Dana
Jun 21’ - Sep 15'
NA UPIT

LOKACIJA

Hotel je smješten na vlastitoj pješčanoj plaži u mondenskom ljetovalištu Yasmine Hammamet. Udaljen je 12 km od centra Hammamet-a i stare medine, dok je nova medina Yasmine Hammamet-a sa bogatim sadržajem restorana i prodavnica, te sa Vodenim parkom i zabavnim parkom „Chartage Land“ udaljena svega par minuta lagane šetnje od hotela. Autobusni transfer od aerodroma u Monastir do hotela traje oko 1h15 minuta, odnosno 50 minuta od aerodroma u Tunisu.
HOTELSKA PONUDA
Hoteli španskog hotelskog lanaca IBEROSTAR svrstavaju se u najkvalitetnije hotele koji su zastupljeni na ovoj destinaciji. Ovaj hotelski lanac vezan je za najveće evropske turoperatore pa samim tim kategorizacija i hotelski standardi su postavljani prema evropskom trzištu i najčešće izgledom i uslugom daleko prevazilaze lokalne tuniške hotele. Bez obzira na istaknutu kategoriju i broj zvjezdica često izgled, sadržaj ili cijena ovih hotela zbunjuje turiste koji se nisu susretali sa standardima koje imaju hotelski lanci kao što su IBEROSTAR.
SOBE
U centralnoj zgradi nalazi se 266 moderno namještenih klimatizovanih soba  opremljenih SAT TV-om, mini barom, kupatilom sa fenom, sefom, telefonom, balkonom, WiFi.
USLUGA
All inclusive
Svi buffet obroci (doručak, ručak i večera) u glavnom restoranu, italijanski a la carte restoran uz rezervaciju, sneck i pića u odabranim barovima tokom dana ili u određene sate, animacijski program, određene sportske aktivnosti, suncobrani i ležaljke pored bazena i na plaži, peškiri za plažu uz depozit. Detaljniji opis all inclusive usluge gosti dobivaju po dolasku u hotel.
SPORTSKA PONUDA
Otvoreni bazen, zatvoreni grijani bazen, dječiji bazen, tenis , aerobic, aerobic u vodi, stoni tenis, pikado, časovi plesa, odbojka na pjesku, fudbal, streljaštvo, bilijar, animacioni tim za goste svih uzrasta, vodeni sportovi. Hotel posjeduje i kozmetički salon, fitnes salu, hamam, tursko kupatilo, masaža, saunu. Golf  tereni udaljeni su svega 10 km od hotela.
DODATNE USLUGE
Wellnes usluge, golf, motorizovani sportovi…
PONUDA ZA DJECU
Dječiji bazen i dječije igralište, mini club (4-7 godina starosti), cjelodnevna animacija.

Preuzmite program putovanja