Cijena 1,300 KM
8 Dana 10/13 Dana
Jun 21’ - Sep 15'

LOKACIJA
Jedan od najkvalitetnijih hotela na sjevernom Mediteranu. Hotelski kompleks pripada poznatom španskom lancu Iberostar. Udaljen je jedan kilometar od  živopisnih zidina medine mjesta Mahdia. Veliki hotelski plac smješten je na samoj obali duž jedne od najljepših plaža Mediterana. Hotel je udaljen 50 minuta vožnje od aerodroma u Monastiru.

HOTELSKA PONUDA
Hotelski objekat posjeduje 447 soba,  24h recepciju, mjenjačnicu. U glavnom restoranu se služe internacionalni specijaliteti, u okviru hotelskog kompleksa postoji više restorana, snack barova i kafeterija. Hotel posjeduje nekoliko barova, lobby bar, bar na bazenu, tradicionalni arapski kafe “ Arab” i noćni klub. Od ostalih sadržaja tu je veliki otvoreni bazen, zatvoren bazen, dječiji bazen i igralište, mini klub. Hotel pruža komfor i visok kvalitet usluga i pogodan je i za najzahtjevniju klijentelu.

SOBE
Sobe ovog hotela su skiveno blago koje čeka da bude otkriveno. Sa pogledom na more ili park, sve sobe su prostrane, udobne, klimatizovane, modernog enterijera, opremljene sa satelitskom televizijom, telefonom, mini barom. Svaka soba ima terasu i kupatilo sa fenom.

USLUGA
All inclusive
Obroci se služe u glavnom restoranu u formi švedskog stola. Gosti Royal El Mansoura također mogu uživati u mesu na žaru i međunarodnim jelima u restoranu hotela kao i u laganim snack obrocima u baru pokraj bazena. Detaljniji opis All inclusive usluge gosti dobivaju po dolasku u hotel.

SPORTSKA PONUDA
Odlično opremljen fitnes centar, kao i centar za talasoterapiju nude gostima veliki izbor tretmana za ljepotu, masaže, saunu i tursko kupatilo. Od sportskih sadržaja gostima su na raspolaganju teniski tereni, stolovi za stoni tenis, aerobic u vodi, odbojka na plaži, razni sportovi na vodi, jedrenje, kuglanje, streličarstvo. Raznovrstan animacioni sadržaj i tim animatora za klijente  svih uzrasta upotpuniće gostima  boravak u hotelu.

DODATNE USLUGE
Motorizovani sportovi na vodi se dodatno naplaćuju.

PONUDA ZA DJECU
Dječiji bazen, dječije igralište, mini club, dnevna i večernja animacija.