MARHABA PALACE KANTAOUI 5*
8 Dana 10/13 Dana
Jun 21’ - Sep 15'

LOKACIJA

Hotel je smješten u mirnoj turističkoj zoni Port El Kantaoui-a, na samoj privatnoj pješčanoj plaži, udaljen svega par kilometar od elitne marine sa mnogobrojnim restoranima i prodavnicama, te terena za golf. Također hotel je pozicioniran na udaljenosti 13 km od stare medine i centra grada Sousse-a. Od aerodroma u Monastiru udaljen je svega 35 km.
HOTELSKA PONUDA
Hotel je renoviran 2016/2017 godine. Posjeduje  2 otvorena i zatvoreni grijani bazen, dječiji bazen, restorane i barove: bar na plaži, bar pored bazena, snack bar, Mauarski kafe, sef na recepciji, jacuzzi, saunu, masažu, tursko kupatilo, fitnes centar, teniske tereni, mini golf, frizerski salon, radnje sa suvenirima, programi animacije tokom dana i noći, noćni klub.
SOBE
Hotel posjeduje 265 soba i 10 apartmana, sve sobe su lijepo uređene i opremljene visokokvalitetnim materijalima za dobar noćni san. Prostrane i sa velikim prozorima od poda do stropa, pružaju prekrasan pogled na Mediteransko more. Sve sobe posjeduju klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, kupatilo sa fenom za kosu, satelitsku TV, mini bar, WiFi.
USLUGA
All inclusive
Svi buffet obroci (doručak, ručak i večera) u glavnom restoranu, sneck i pića u odabranim barovima tokom dana ili u određene sate, animacijski program, određene sportske aktivnosti, suncobrani i ležaljke pored bazena i na plaži. Detaljniji opis all inclusive usluge gosti dobivaju po dolasku u hotel. 
SPORTSKA PONUDA
Tenis, mini golf, fitness&Spa centar, golf (27 rupa, teren u Port El-Kantaoui-u, 3 km), vodeni sportovi i cjelodnevna animacija…
DODATNE USLUGE
Motorizovani sportovi na plaži, golf, wellness&spa centar…
PONUDA ZA DJECU
Dječiji bazen, mini club i dnevna i večernja animacija.

Preuzmite program putovanja