MARHABA SALEM RESORT 4* Sousse
Cijena Već od 1.350 KM 1.130 KM
8/10/13 Dana  Jun 21’ - Sep 15'

LOKACIJA

Hotel Marhaba Salem i hotel Royal Salem zajedno čine kompleks i dijele sadržaje. Smješten je na pola puta između Port El-Kantaoui-a i centra Sousse-a. Izgrađen je u tradicionalnom tunižanskom stilu i nalazi se direktno na hotelskoj plaži te predstavlja idealan hotel za cijelu porodicu. Hotel je udaljen 25 km od internacionalnog aerodroma Habib Bourguiba u Monastiru, 1h35 minuta vožnje od aerodroma u Tunisu, a 10 minuta vožnje ga dijeli od Sousse Medine i arheološkog muzeja.
HOTELSKA PONUDA
Hotelska zgrada se sastoji od dva sprata i posjeduje lift. U sklopu hotela nalaze se prodavnica, lobby bar, recepcija gdje se može iznajmiti sef, mjenjačnica, konferencijska sala, Wi-Fi i internet cafe, glavni bar, bar pored bazena, snack bar, bar na plaži, Moorish cafe. Hotel posjeduje dva bazena, jedan bazen sa slanom vodom i toboganima (Hotel Royal Salem), jedan unutrašnji bazen sa jacuzzijem, dječiji bazen i dječije igralište, ležaljke i suncobrane na bazenu i plaži, peškire za plažu (uz depozit).
SOBE
Hotel je renoviran 2012. godine i posjeduje 260 soba. Svaka soba posjeduje klimu, satelitsku TV, direktnu telefonsku liniju, mini bar (naplaćuje se), radio, Wi-Fi, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen za kosu, balkon ili terasu.
USLUGA
All inclusive
Svi buffet obroci (doručak, ručak i večera) u glavnom buffet restoranu, međuobroci i pića u odabranim barovima tokom dana ili tokom određenih sati, animacija, odabrane sportske aktivnosti. Neke hotelske usluge zahtijevaju depozit koji se vraća prilikom odlaska. Detaljniji opis all inclusive usluge gosti dobivaju po dolasku u hotel.
SPORTSKA PONUDA
Dva teniska terena, teren za mini golf, teren za rukomet i košarku, teren za odbojku na pijesku, streljaštvo, stoni tenis, fitness centar, sportovi na vodi i golf (u Port El Kantaouiu sa 36 rupa).
DODATNE USLUGE
Sauna, Cantar za uljepšavanje (Beauty salon), Jacuzzi, masaže.
PONUDA ZA DJECU
Dječiji bazen, bazen sa toboganima (Hotel Royal Selem) igralište za djecu i klimatizirani mini club za boravak i igranje uz hotelske animatore .

Preuzmite program putovanja