MEDINA BELISARE THALASSO 4*
8 Dana 10/13 Dana
Jn 21’ - Sep 15'
NA UPIT

LOKACIJA

Idealan za porodični odmor, hotel Medina Belisaire &Thalasso nalazi se u srcu turističkog grada Yasmine Hammamet-a, na vlastitoj pješčanoj plaži, samo 700m od čuvene medine Yasmine Hammamet-a sa bogatim sadržajem restorana i prodavnica, te sa Vodenim parkom i zabavnim parkom „Chartage Land“! Udaljen je 12 km od centra starog grada Hammamet-a, 65 km od aerodroma Carthage u Tunisu i 85 km od aerodroma u Monastiru.
HOTELSKA PONUDA
Dva glavna aduta ovog prelijepog hotela su njegovi prostrani vrtovi i njegov veličanstveni centar za talasoterapiju. Zatim tu je fitnes sala, konferencijska sala, četiri restorana i niz barova, veliki otvoreni bazen, zatvoreni grijani bazen, te dječiji bazen, ležaljke i suncobrani za goste na bezenu i plaži.
SOBE
Hotel posjeduje 276 lijepo uređenih soba i apartmana raspoređenih na četiri sprata hotela, od kojih su 4 prilagođena osobama u invalidskim kolicima. Sve sobe su prostrane, ukusno uređene i imaju pogled na bazen ili vrt, te sadrže satelitsku TV, telefon, klima uređaj i terasu/balkon, mini bar, WiFi, kupatilo sa fenom za kosu i odvojenim WC-om.
USLUGA
All inclusive
Hotel posjeduje 4 restorana, dok glavni restoran funkcioniše na principu švedskog stola, gdje se služe tri glavna obroka: doručak, ručak i večera. Ostali restorani služe jela međunarodne i lokalne kuhinje, te tri bara i maurski kafić nude različita pića i osvježenja za što potpuniji i ugodniji boravak gostiju.  Detaljan opis all inclusive usluge gosti dobivaju po dolasku u hotel.
SPORTSKA PONUDA
Golf, tenis, fitnes, aerobic, pikado, boćanje, stoni tenis, streljaštvo, odbojka na plaži, raznovrsna animacija i vodeni sportovi.
DODATNE USLUGE
Spa&Thalasso centar, golf, motorizovani vodeni sportovi…
PONUDA ZA DJECU
Dječiji bazen, dječije igralište, mini disco i mini club (4-8 godina starosti).

Preuzmite program putovanja