MEDINA SOLARIA & THALASSO 5*
8 Dana 10/13 Dana
Jun 21’ - Sep 15'
NA UPIT

LOKACIJA

Medina Solaria & Thalasso nudi luksuzni smještaj koji je idealan za mladence, porodice željne zabave, kao i pojedince željne istinskog odmora! Luksuzna građevina sa privatnom pješčanom plažom udaljenom svega 20 m od hotela (djeli ih šetnica) pruža predivan pogled na Mediteransko more. Hotel je udaljen 55 minuta vožnje od aerodroma u Tunisu, i 1h15 minuta vožnje od aerodroma u Monastiru. Od starog grada Hammamet-a i njegove čuvene medine udaljen je 12 km, a od glavne atrakcije Yasmine Hammamet-a zabavnog parka“ Carthage Land“ svega 5 minuta lagane šetnje. Također, od predivne marine ovog mondenskog ljetovališta, sa usidrenim jahtama i brojnim restoranima, udaljen je uređenom šetnicom  svega 10 minuta šetnje.
HOTELSKA PONUDA
Ovaj hotel sa 5 zvezdica svojim gostima nudi Thalasso&Spa centar, fitnes centar, veliki centralni bazen koji je podeljen na 3 nivoa i sadrži hidromasažnu kadu, zatvoreni grijani bazen, ležaljke i suncobrane na plaži i pored bazena, 24h recepciju, mjenjačnicu, cjelodnevnu animaciju, restorane i barove, te ostale neophodne sadržaje da bi boravak u hotelu bio ispunjen potpunim komforom i uživanjem.
SOBE
Posjeduje 239 prostranih soba prelijepo dekorisanih, gdje sve sadrže klima uređaj, kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu, sef, satelitsku TV, WiFi, balkon, telefon, mini bar.
USLUGA
All inclusive
Hotel posjeduje nekoliko restorana, dok glavni restoran funkcioniše na principu švedskog stola, gdje se služe tri glavna obroka: doručak, ručak i večera. Ostali restorani služe jela međunarodne i lokalne kuhinje, te tri bara i maurski kafić nude različita pića i osvježenja za što potpuniji i ugodniji boravak gostiju.  Detaljan opis all inclusive usluge gosti dobivaju po dolasku u hotel.
SPORTSKA PONUDA
Fitnes, aerobic, streljaštvo, tenis, odbojka u vodi i na plaži, bilijar, jahting club, ronjenje, golf, sportovi na vodi…
DODATNE USLUGE
Spa&Thalasso centar, golf, motorizovani vodeni sportovi…
PONUDA ZA DJECU
Mini club i dječije igralište.

Preuzmite program putovanja