OCCIDENTAL SOUSSE MARHABA 4*
8 Dana 10/13 Dana
Jun 21’ - Sep 15'
NA UPIT


LOKACIJA

Hotel Occidental Sousse Marhaba 4* i Marhaba Beach čine kompleks i smješteni su na velikom hotelskom placu duž prelijepe pješčane plaže, udaljeni oko 2 km od samog centra grada Sousse-a sa kojim ih povezuje uređeno šetalište. U blizini hotela nalaze se brojni restorani i prodavnice, privatna bolnica, apoteka i shopping centar. Resort odlikuje veliki i dobro organizovan hotelski plac sa njegovanim zelenilom i mnogo sadržaja koji čine ovaj hotel idelanim za boravak porodice, ali i parovi rado biraju ovaj kompleks. Hotel je udaljen na 6 km/10 minuta vožnje od elitne marine Port el Kantaoui-a i golf terena, 145 km od aerodroma u Tunisu (1h40 vožnje), te svega 40 minuta vožnje od aerodroma u Monastiru.
HOTELSKA PONUDA
Ova prelijepi hotel uređen u maurskom stilu i bijelom mermeru, odiše luksuzom i tradicionalnim šarmom. Sadrži otvoreni i zatvoreni bazen, bazen sa toboganima i dječiji bazen, ležaljke i suncobrane na bazenu i plaži, peškire za plažu (uz depozit). Glavni restoran i barove, prelijepo uređen vrt, terasu za sunčanje, 24h recepciju, mjenjacnicu, fitnes, Spa usluge, te sve ostale neophodne sadržaje za ugodan i nezaboravan boravak gostiju.
SOBE
Hotel posjeduje 180 soba i apartmana moderno opremljenih sa klima uređajem, satelitskom TV, mini barom, sefom, kupatilom sa fenom za kosu, balkonom/terasom, telefonom, WiFi.
USLUGA
All inclusive
Glavni restoran nudi švedski stol za doručak, ručak i večeru, te izbor jela internacionalne kuhinje i regionalnih specijaliteta i pića; posjeduje snack barove i barove za osvježenje; Detaljniji opis all inclusive usluge gosti dobivaju po dolasku u hotel.
SPORTSKA PONUDA
Komplek posjeduju  8 teniskih terena, fitnes centar, hamam, sauna (balneoterapija, hidromasaža, teretana), streličarstvo, rukomet, bilijar, stoni tenis, aerobic, odbojka na pjesku, košarka, vodeni sportovi na plaži, igralište za golf 27 u Port El Kantauiju udaljeno 3 km, cjelodnevna animacija.
DODATNE USLUGE
Motorizovani sportovi na plaži, golf, wellness&spa centar…
PONUDA ZA DJECU
Dječiji bazen, bazes sa toboganima, dječije igralište, mini club i dnevna i večernja animacija.

Preuzmite program putovanja