PARADISE PALACE 4* HAMMAMET
8 Dana 10/13 Dana
Jun 21’ - Sep 15'
Cijena od 1,570 KM 1,030

LOKACIJA

 Hotel se nalazi na prekrasnoj pješčanoj plaži okružen uređenim vrtovima i palmama, sa pogledom na kristalno plavo Mediteransko more. Hotel je udaljen svega 7 km od centra grada Hammameta i njegove živopisne Medine, te svega nekoliko minuta vožnje od mondenskog ljetovališta Yasmine Hammameta. Hotel je udaljen 1h20 vremena vožnje od aerodorma u Monastiru.
HOTELSKA PONUDA
 Hotel posjeduje centralni vanjski bazen sa barom, bazen sa toboganima, unutrašnji bazen, dječiji bazen, spa & wellness centar ZEN, hammam, jacuzzi, masažu, hidroterapiju,beauty centar, frizerski salon, 24- satnu recepciju, mjenjačnicu, restorane i  barove, fitnes centar, teniske terene, suvenirnicu, konferencijske sale.
SOBE
Hotel posjeduje 200 soba u trospratnoj glavnoj zgradi i 303 bungalova. Sve sobe i bungalovi su opremljeni sa klima uređajima, satelitskim TV-om, fenom za kosu, telefonom,sefom, te terasom ili balkonom, a usluga u sobi je također na raspolaganju.
USLUGA
All inclusive. Doručak, ručak, večera buffet usluga u glavnom restoranu Jinen,bar sa roštiljem na plaži, te međuobroci i pića u odabranim barovima tokom dana, ili u određene sate, a la carte restoran (potrebna rezervacija).  Detaljan opis all inclusive usluge gosti dobivaju po dolasku u hotel.
SPORTSKA  PONUDA
Teniski tereni, fitnes, odbojka na plaži, golf, stoni tenis, pikado,aerobic, gimnastika u vodi, vaterpolo,dnevna i večernja animacija .
DODATNE USLUGE
Motorizovani sportovi na vodi, jahanje,golf…
PONUDA ZA DJECU
Dječiji bazen, dječije igralište, mini klub (5-12 godina), animacija.