STEIGENBERGER MARHABA THALASSO 5*
8 Dana 10/13 Dana
Jun 21’ - Sep 15'
Već od 1.720 KM 1.385 KM

LOKACIJA
Smješten na luksuznom dijelu obale grada Hammamet-a, ne predivnoj pješčanoj plaži dugoj 10 km, hotel Steugenberger Marhaba Thalasso pruža jedinstven doživljaj istinskog odmora i vrhunske udobnosti.  Svojim centralnim položajem udaljen je svega 3,1 km od mondenskog ljetovališta Yasmine Hammamet, te 3,3 km od centra starog grada Hammamet-a i njegove živopisne Medine. Od aerodroma u Tunisu udaljen je cca 55 minuta vožnje.
HOTELSKA PONUDA
Hotel posjeduje 5 restorana i barova gdje se služi tuniška, italijanska, mediteranska kuhinja… kao i restoran na plaži. Zatim tu su i dva vanjska bazena, jedan dječiji i jedan unutrašnji sa morskom vodom, jacuzzi, saunu, tursko kupatilo, kozmetički i frizerski salon uz doplatu. Ležaljke i suncobrani na plaži i bazenu su na raspolaganju gostima hotela, dok se peškiri dobivaju uz depozit. Svojim luksuznim sadržajem idealan je izbor za parove, ali i za porodice željne kvalitetnog odmora uz bogat sadržaj i poseban tretman.
SOBE
Hotel posjeduje 153 sobe, 17 apartmana i 201 buglava. Sve smještajne jedinice su moderno uređene i pružaju vrhunski smještaj i udobnost, svaka soba ima kupatilo sa fenom za kosu i potrepštinama, pribor za pripremu čaja i kafe, klima uređaj, tarasu ili balkon sa pogledom na more ili park,  Sat TV, minibar, sef, WiFi.
USLUGA
All inclusive
Svi buffet obroci (doručak, ručak i večera) u glavnom buffet restoranu, međuobroci i pića u odabranim barovima tokom dana ili tokom određenih sati, animacija, odabrane sportske aktivnosti. Obavezno je nošenje hotelskih narukvica. Detaljniji opis all inclusive usluge gosti dobivaju po dolasku u hotel.
SPORTSKA PONUDA
Vodeni sportovi , stoni tenis, fitnes, odbojka na plaži, tenis, dva golf terena u blizini hotela.
DODATNE USLUGE
Korištenje Spa&Thalasso centra i tretmana, razne vodene sportske aktivnosti, golf.
PONUDA ZA DJECU
Dječiji bazen, klub za djecu od 4-12 godina, cjelodnevna animacija i mini disco.

Preuzmite program putovanja