THALASSA SOUSSE RESORT&AQUA PARK 4*
8 Dana 10/13 Dana
Jun 21’ - Sep 15'
NA UPIT

LOKACIJA

Smješten na pješčanoj plaži  u gradu Sousse-u. Zovu ga hotel vodenog carstva i najveći je vodeni park u Sousse-u okružen mediteranskim zelenilom. Pripada grupaciji hotela Thalassa Sousse-a, te je idealan izbor za Vaš naredni porodični odmor u Tunisu! U blizini se nalaze prodavnice i restorani, diskoteke, golf tereni, a svega 5km udaljen je od stare Medine Sousse-a, gdje možete upoznati lokalne zanimljivosti i istražiti staru jezgru grada. Hotel je od aerodroma u Tunisu udaljen 1h40 minuta vožnje, te svega 30 minuta vožnje od aerodroma u Monastiru.
HOTELSKA PONUDA
Hotel  nudi odličnu sportsku ponudu, fitnes centar, thalasso centar, pet bazena, četiri vanjska sa centralnim vanjskim bazenom površine 2000m2, unutrašnji grijani bazen, dječiji bazen, 24h recepciju, tursko kupatilo, saunu, 24h medicinske usluge, četiri bara i maurski kafe, pet restorana, noćni klub, trgovinu i suvenir shop, ležaljke i suncobrane na plaži i pored bazena.
SOBE
Hotel posjeduje 487 soba (dvokrevetne i trokrevetne), te 287 četvorokrevetnih bungalova rasprostranjenih na 14 hektara hotelskog placa sa pogledom na more ili prekrasno mediteransko zelenilo koje krasi hotel i vodeni park. Svaka soba ima terasu/balkon, kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, telefon, mini bar (uz doplatu), satelitsku TV, sef na raspolaganju na recepciji. Hotel posjeduje sobe za nepušače i sobe za osobe sa smanjenom pokretljivošću.
USLUGA
All inclusive
Centralni restoran s pogledom na glavni bazen hotela ima prekrasnu natkrivenu terasu i služi bogati švedski stol za tri glavna obroka, potencirajući internacionalnu ali i lokalnu kuhinju obogaćenu tematskim večerima, na kojima je naglasak na otkrivanje ukusa tunižanske kuhinje. Pizze, meso na žaru i riba, izbor tjestenina i raznih sosova, kuhana jela, salate, izbor mesa, topla i hladna predjela … su bogati sadržaj preostala četiri restorana. U napitcima i slatkim delicijama možete uživati u četiri bara i maurskom kafeu. Detaljan opis all inclusive usluge gosti dobivaju po dolasku u hotel.
SPORTSKA PONUDA
Tenis, stoni tenis, mini golf, polo, odbojka na pjesku, aerobic, mini fudbal, rukomet, košarku, boćanje, streljaštvo, pikado, bilijar, ronjenje, razni vodeni sportovi i cjelodnevna animacija.
DODATNE USLUGE
Thalasso centar, golf, vodeni park, ronjenje, motorizovani vodeni sportovi…
PONUDA ZA DJECU
Dječiji bazen, dio vodenog parka prilagođen za najmađe, dječije igralište,mini disco, mini club (4-10 godina starosti).