VENDOME LTI EL KSAR RESORT&THALASSO 4* SOUSSE
8/10/13 Dana
Jun 21’ - Sep 15'
Cijena već od 1,570 KM  1,030 KM

LOKACIJA
Prostrani kompleks El Ksar je dizajniran u stilu maursko-andaluzijske arhitekture i nalazi se na prelijepoj pješčanoj plaži između Port El Kantaoui-a i Sousse-a. U blizini se nalaze prodavnice i restorani, diskoteke, golf tereni, a svega 5km udaljen je od stare Medine Sousse-a, te 35 minuta vožnje od aerodroma u Monastiru.
HOTELSKA PONUDA
24h recepcija, sef, liftovi, barovi, à-la-carte restorani, maurski kafić i diskoteka, butici, frizerski salon, zatvoreni bazen, internet kutak, moderni Thalasso centar sa bazenom sa slanom vodom, hamamom i fitnesom pruža razne tretmane kao što su fizioterapija i kozmetika, 4 bazena sa sunčanim terasama nalaze se u uređenom vrtu sa uključenim ležaljkama i suncobranima, dok je usluga peškira uz depozit.
SOBE
Kompleks posjeduje 372 sobe i 80 bungalova u prelijepom vrtu koji podsjeća na neku od saharski oaza. Sve sobe nude udobnost i sadrže TV, frižider, telefon, klima uređaj i terasu/balkon, kupatilo sa fenom za kosu.
USLUGA
All inclusive
Doručak, ručak i večera buffet u glavnom restoranu. Jedan obrok tokom boravak uključen u à-la-carte restoran (potrebna je rezervacija). Lokalna pića i snack hrana (24 sata). Detaljan opis all inclusive usluge gosti dobivaju po dolasku u hotel.
SPORTSKA PONUDA
Dva teniska terena, golf sa 36 rupa, streljaštvo, mini fudbal, fitnes, aerobic, odbojka, biciklizam, jahanje konja, vodeni sportovi i cjelodnevna animacija.
DODATNE USLUGE
Spa&Thalasso centar, golf, jahanje, ronjenje, biciklizam, motorizovani vodeni sportovi…
PONUDA ZA DJECU
Dječiji bazen, dječije igralište i mini club (4-12 godina starosti).

Program putovanja

Preuzmite program putovanja